QuitCare | Stoppen met roken capsules |

Over dit programma

Het QuitCare® roken afbouwprogramma is een totaalconcept waarmee je het roken op een geleidelijke manier los kan laten. Het programma bestaat uit drie fasen met praktische adviezen in combinatie met een voedingssupplement: QuitCare capsules, met heermoes extract voor een natuurlijke afbouw van het roken. Het QuitCare® roken afbouwprogramma is gebruiksvriendelijk en geschikt voor volwassen (vanaf 18 jaar).

QuitCare capsules

QuitCare® capsules bestaan uit extracten van Heermoes, Passiebloem en de mineralen zink en chroom. Deze voedingsstoffen hebben een positieve invloed op de mens en kunnen prima naast je voeding gebruikt worden. Heermoes extract helpt het roken te laten en is daardoor goed voor de natuurlijke afbouw van het roken. Passiebloem is goed voor de mentale balans en helpt de geest te ontspannen. Verder dragen zink en chroom bij aan de omzetting van vetten en koolhydraten en helpt chroom bovendien het bloedsuikergehalte normaal te houden. De QuitCare® capsules worden gedurende een kuur van 8 weken gebruikt. De eerste week wordt de startdosering toegepast. Na afloop van de startweek raden wij aan om op dag 8 het roken volledig te laten. Neem de capsules bij voorkeur om de 8 uur: de eerste capsules ’s ochtends na het opstaan, de tweede capsules halverwege de middag en de laatste capsules voor het slapen gaan.

Ingrediënten QuitCare® capsules

Rozewortel extract, passiebloem extract, heermoes extract, L-Tyrosine, zinkcitraat, chroompicolinaat, vulmiddel (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (magnesium stearaat, siliciumdioxide). 

Samenstelling "per capsule"

%ADH*

Rozewortel (Rhodiola rosea) extract

250 mg

**

Waarvan 1% salidroside

2,5 mg

**

Passiebloem (Passiflora incarnata) extract

100 mg

**

Heermoes (Equisetum arvense) extract

50 mg

**

L-Tyrosine

50 mg

**

Zink (als citraat)

25 mg

250

Chroom (als picolinaat)

50 μg

125

* ADH = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

** Geen ADH vastgesteld