QuitCare | Stoppen met roken capsules |

Veelgestelde vragen over QuitCare®

Met QuitCare® capsules heb je onder andere de mogelijkheid om het roken af te bouwen met een natuurlijke ondersteuning. De bestanddelen van QuitCare® zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun gunstige invloed die al jarenlang toepassing vindt in de natuurgeneeskunde. Lees op deze pagina meer over de bestanddelen van de QuitCare® capsules. 

QuitCare® is een voedingssupplement speciaal samengesteld om te helpen bij het stoppen met roken. Het bestaat uit zes natuurlijke bestanddelen. Equisetum arvens (Heermoes), Rhodiola rosea, Tyrosine, Passiflora (passiebloem), Zink en Chroom. Lees hier meer over de werking van deze bestanddelen. 

QuitCare® lijkt een goede oplossing te zijn voor mensen die liever op eigen houtje stoppen en een redelijke zelfdiscipline kunnen opbrengen maar toch graag een product gebruiken om de vervelende ontwenningsverschijnselen te voorkomen zoals die voorkomen bij een Cold Turkey stoppoging. QuitCare® is gebruiksvriendelijk en geschikt vanaf 18 jaar.

QuitCare® is geen geneesmiddel en hoeft niet voorgeschreven te worden door je (huis)arts.

Er zijn van QuitCare® geen bijverschijnselen bekend.

De kuur van QuitCare® bestaat uit een combinatie van capsules en een handleiding. Om de volledige kuur te volgen zijn er 3 losse pakketten nodig. Het is ook mogelijk om deze 3 pakketten tegelijk aan te schaffen. De kuur van QuitCare® duurt in totaal 8 weken. 

Is het door jou bestelde product toch niet helemaal naar wens? Dan kun je het tot 14 dagen na aankoop gewoon weer retourneren. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag van ons terug mits je betaald hebt en de verpakking niet aangebroken of beschadigd is.

Je kunt vanaf dag 8 (na afloop van de startweek) het roken laten. Aanbevolen wordt om vanaf die dag in het geheel niet meer te roken. Ieder contact met nicotine vermindert de werking van de kuur. Voor het complete gebruiksadvies van de QuitCare® capsules gedurende de kuur, zie de handleiding.

Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen.