QuitCare | Stoppen met roken capsules |

de QuitCare kuur

De QuitCare® kuur is speciaal ontworpen voor mensen die het liefste op eigen houtje stoppen met roken. QuitCare® is een compleet zelfhulppakket waarmee je het stopproces zelfstandig kan doorlopen. De kuur helpt om de vervelende ontwenningsverschijnselen die vaak gepaard gaan met het stoppen met roken te verminderen. De kuur bestaat uit twee delen, de QuitCare® capsules en de QuitCare® handleiding. De bestanddelen van de QuitCare® capsules zijn zorgvuldig geselecteerd door professionals die al 15 jaar in het vak zitten. Deze bestanddelen worden al jarenlang met succes gebruikt binnen de natuurgeneeskunde. Naast de capsules bevat de kuur van QuitCare® een programma om te helpen bij het stoppen met roken. Het programma dient als leidraad in het stoppen met roken proces. Hierin staan onder andere technieken en tips die je kunt gebruiken tijdens het stoppen met roken. Het programma samen met de capsules vormen de QuitCare® kuur.

Bestanddelen capsules

QuitCare® capsules bestaan uit extracten van Heermoes, Passiebloem en de mineralen zink en chroom. Deze voedingsstoffen hebben een positieve invloed op de mens en kunnen prima naast je voeding gebruikt worden. Heermoes extract helpt het roken te laten en is daardoor goed voor de natuurlijke afbouw van het roken. Passiebloem is goed voor de mentale balans en helpt de geest te ontspannen. Verder dragen zink en chroom bij aan de omzetting van vetten en koolhydraten en helpt chroom bovendien het bloedsuikergehalte normaal te houden.

HANDLEIDING

Meegeleverd in de QuitCare® kuur is de handleiding. Naast een aantal handige tips en technieken die je helpen bij het stoppen met roken, bevat de handleiding informatie over de voorbereidingen die je moet treffen om effectief te stoppen met roken. Verder vind je in de handleiding praktische adviezen die bijdragen aan het succes van de kuur en uitleg over zowel de toepassing als de dosering van de capsules.

de drie fases

De QuitCare® stoppen met roken kuur duurt in totaal 8 weken. In deze 8 weken ga je zelf stoppen met roken. Hierbij helpen de capsules en de handleiding je het een stuk makkelijker te maken. Stoppen met roken gebeurt hierbij in 3 fases. Dit zijn: Voorbereiden, Stoppen en Volhouden

voorbereiden

In de eerste fase ga je jezelf helemaal klaar maken om die sigaret voor altijd weg te leggen. In de bijgeleverde handleiding staan een aantal tips en trucs om dit voor elkaar te krijgen. In de voorbereidingsfase rook je nog gewoon door maar neem je al wel de QuitCare® capsules in. Op deze manier kunnen alle stoffen inwerken op je lichaam, zo wordt ervoor gezorgd dat zodra je stopt met roken alle hulpmiddelen een positieve invloed hebben op je fysieke en mentale gesteldheid.

stoppen

De tweede fase van het stoppen met roken proces is het daadwerkelijk stoppen met roken. Dit gebeurt op dag 8 in de QuitCare® kuur. De bestanddelen die je binnenkrijgt van de capsules werken eraan om de ontwenningsverschijnselen zoveel mogelijk te verminderen. Hierbij helpt ook de informatie die te vinden is in de handleiding. Op deze manier ben je zowel mentaal als fysiek gereed om de nare rookgewoonte achter je te laten. Deze fase duurt in totaal 5 weken.

volhouden

In de laatste twee weken ga je de hoeveelheid capsules afbouwen. Je gaat hier je lichaam klaarmaken om zonder de capsules het stoppen vol te houden. Het ergste is hier achter de rug en zodra de laatste week om is ben je er helemaal klaar voor om het roken definitief achter je te laten.

Planning

Week 1: Opbouw

Dag 1: 1 x 2 capsules QuitCare 
Dag 2: 1 x 2 capsules QuitCare 
Dag 3: 1 x 2 capsules QuitCare
Dag 4: 2 x 2 capsules QuitCare
Dag 5: 2 x 2 capsules QuitCare
Dag 6: 2 x 2 capsules QuitCare 
Dag 7: 3 x 2 capsules QuitCare 

Week 2: (Bestellen pakket 2)*

(Laat vanaf nu het roken)

Dag 8: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 9: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 10: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 11: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 12: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 13: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 14: 3 x 2 capsules QuitCare

Week 3

Dag 15: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 16: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 17: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 18: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 19: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 20: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 21: 3 x 2 capsules QuitCare

Week 4 (Bestellen pakket 3)*​

Dag 22: 3 x 2 capsules QuitCare 
Dag 23: 3 x 2 capsules QuitCare 
Dag 24: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 25: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 26: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 27: 3 x 2 capsules QuitCare 
Dag 28: 3 x 2 capsules QuitCare

Week 5

Dag 29: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 30: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 31: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 32: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 33: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 34: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 35: 3 x 2 capsules QuitCare

Week 6

Dag 36: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 37: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 38: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 39: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 40: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 41: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 42: 3 x 2 capsules QuitCare

Week 7

Dag 43: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 44: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 45: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 46: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 47: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 48: 3 x 2 capsules QuitCare
Dag 49: 3 x 2 capsules QuitCare

Week 8: Afbouw

Dag 50: 1 capsule QuitCare
Dag 51: 1 capsule QuitCare
Dag 52: 1 capsule QuitCare
Dag 53: 1 capsule QuitCare
Dag 54: 1 capsule QuitCare
Dag 55: 1 capsule QuitCare
Dag 56: 1 capsule QuitCare

 

*= Als je hebt gekozen om de pakketten afzonderlijk te bestellen is het nodig om op dit moment een nieuw pakket te bestellen zodat het op tijd geleverd wordt en je de kuur kan vervolgen

Waarom QuitCare?

Om stoppen met roken zo gemakkelijk mogelijk te maken is er de QuitCare® kuur ontwikkeld. Door middel van een combinatie van capsules en een stoppen met roken programma is de kuur van QuitCare® perfect voor iedereen die zelf wilt stoppen met roken zonder nare bijwerkingen van medicijnen. De kuur kan door iedereen in het gemak van het eigen huis gevolgd worden. De pakketten zijn online verkrijgbaar en worden in heel Nederland bezorgd. Zo kan iedere stopper zelf beslissen wanneer hij/zij stopt met roken.